Fler produkter

FLER PRODUKTER & TJÄNSTER

FLYTTBAR GÄRDESGÅRD

 

Vi tillverkar flyttbara moduler av gärdesgård utifrån era önskemål - perfekt till utställnings-miljöer, utserveringar, mässor, event tex. Längd per modul 2-5 m. Det går även bra att komplettera gärdsgården med en tradtionell grind. Vi har även färdiga moduler till uthyrning.

 

Produktinformation

 

-Kan byggas i olika modeller

 

-Längd 2-5 m

 

-Kan kompletteras med grind

 

-Byggs med slanor och störar av gran

 

 

Att tänka på
 

-Ange önskat material, längder samt dimensioner. Vi fram virket specifikt för era behov. Vi kan leverera gran, tall samt ene.

 

-Leveranstid är beroende på din beställning , vanligtvis hugger vi vårt virke under vinter och vår, vilket kan vara bra att veta inför beställning.

 

-Virket kan sedan hämtas upp antingen i Sörmland eller Småland, alternativt hjälper vi dig att ordna med frakten.

SPECIALBESTÄLLNING AV VIRKE

 

Vi säljer gärdesgårdsvirke om du vill bygga själv, och vi kan även hjälpa dig med olika dimensioner och längder till övriga typer av projekt, t ex takved, humlestörar, grindstolpar i olika dimensioner - Kontakta oss med dina frågor och önskemål!

 

MIN-GÄRDESGÅRDAR OCH FLÄTADE GÄRDSGÅRDAR

 

Vi bygger även mini-gärdsgårdar, med höjd ca 50-80 cm. Dessa byggs på samma sätt som våra vanliga gärdesgårdar, det enda som skiljer mot en traditionell gärdesgård är höjden. Vi erbjuder också flätade gärdesgårdar, en stängselform som går många hundra år tillbaka i tiden, och passar utmärkt runt odlingar och i historiska miljöer. Dessa bygger vi i höjden 60-120 cm, material är vanligtvis ene samt pil eller hassel, men här kan vi också ta fram ett utseende med material som överensstämmer med platsens historia.

Produktinformation

 

-Passar utmärkt runt odlingar

 

-Kan kompletteras med grind och stolpar, även detta i mindre format om så önskas.

 


 

BYGG I TRÄ FÖR EN HÅLLBAR FRAMTID! KONTAKTA OSS SÅ HJÄLPER VI DIG.